specijalno slavlje

Severina objavila nikad viđene fotke iz Splita, imala je specijalan razlog, a brzo je prikupila i više od 14.000 lajkova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila nekoliko fotografija u zanimljivom modnom izdanju i dobila niz komplimenata.

Severina (49) objavila je nekoliko fotografija na Instagramu kako bi obilježila poseban dan. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Pjevačica je tako proslavila blagdan svetog Dujma, zaštitnika njezinog rodnog grada Splita. Taj dan se još naziva i Sudamja te je ime nastalo spajanjem dijela riječi sveti i Dujam. 

"'Kako zvona svetog Duje, cila zemlja neka čuje rajsku pismu puka tvog, Splite moj...' Na dobro vam došla Sudamja", napisala je Severina. Pjevačica je pozirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, a na fotografijama koje je objavila i na Instagram storyju iza nje se nazire crkva. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Lijepa li si", "Predivno", "Bravo", "Prelijepa naša Severina", Sve je prekrasno, suknjicaaa ljubav na prvi pogled", komentirali su njezini obožavatelji. 

Severinina objava je u dva sata prikupila više od 14.000 lajkova. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +7 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene