U drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Maja Bajamić transformirala se u Severinu.

Galerija


Nakon što joj je u prvoj emisiji gljiva dodijelila Brunu Marsa, Maja Bajamić ovoga puta dobila je potpuno drugačiju ulogu. Utjelovila je Severinu i otpjevala pjesmu ''Mili moj''.

Vezani članci Saša Lozar - 6 Srušio je sve izazove pred sobom, no nešto mu je bilo posebno teško izdržati: "Znači luđački" Maja Bajamić - 5 Zavodljivo pozirala u kožnoj haljini, pa fanove ostavila u nedoumici, ne mogu odlučiti na kojoj im je fotki ljepša!

''Bila si odlična jer si se ponašala severinistički'', komentirao je njezin nastup Navojec koji je sjetno i promatrao njezinu izvedbu. 

''Skinula si svaki njezin specifični pokret. Na trenutke sam pomislila da gledam Severinu na pozornici, vjeruj mi da veći kompliment nećeš dobiti od mene'', zaključila je Indira. 

''Ovaj kabaretski stil ti dobro stoji, krotiš divlji fakinski karakter, vokalno si bila nenadmašna'', komentirala ju je Nives. 

A Maja je Severini uputila i poruku prije svog nastupa: 

''Seve, zakon si i volim te. Mislim da ćeš biti sretna s ovim što ćeš vidjeti'', poručila je Maja svojoj kolegici, a sad samo preostaje vidjeti kako će na njezin nastup Severina reagirati. 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Dekolte Nives Celzijus ovoga je puta umalo zasjenio ogroman detalj na haljini koji je bilo nemoguće ne primijetiti!

Galerija