vidite li sličnost?

Maja Bajamić u bombastičnom izdanju neodoljivo podsjeća na još jednu slavnu Splićanku, a pišu joj da izgleda čak i bolje od nje

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić prva emisija TLZP - 2 Maja Bajamić - 4 Maja Bajamić +0 Maja Bajamić Galerija

Maja Bajamić je na Instagramu objavila fotografije kojima je najavila svoju sljedeću transformaciju za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Maja Bajamić vratila se u show "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je 2018. godine odnijela pobjedu.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Kao jedna od osmero natjecatelja nove All stars sezone, već je u prvoj epizodi kao Bruno Mars potvrdila da je zaslužila biti ponovno u showu, a zbog novih fotografija koje je objavila na Instagramu gledatelji s nestrpljenjem čekaju njezinu sljedeću transformaciju.

"Pripreme za nedjelju", napisala je Maja pored niza fotki na kojima neodoljivo podsjeća na Severinu koju će i utjeloviti u sljedećoj epizodi showa. Pokazala je i zavodljivu haljinu u kojoj će nastupiti i koja je njezine pratitelje ostavila bez daha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Bomba", "Prekrasna si" "Seve ti nije ni do koljena", redali su se komplimenti ispod fotke, a obožavatelji su joj poručili i da je jako talentirana te da se nadaju kako će ponovno pobijediti u showu.

Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene