izvori otkrili

Princ William progovorio o bratu Harryju na način koji nitko nije očekivao, imao je i dobar povod tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William je u društvu supruge Kate Middleton bio na svečanosti povodom otkrivanja kipa princeze Diane, a govorio je i o svojem bratu Harryju.

Princ William je na privatnoj ceremoniji u čast otkrivanja kipa princeze Diane u palači Kensington zahvalio svim svojim prijateljima koji su se pojavili, a posebno je spomenuo svog brata, princa Harryja. 39-godišnji William je govorio u svoje ime, ali i u ime vojvode od Sussexa, koji nije bio prisutan na svečanosti.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Izvori bliski nasljedniku britanske krune istaknuli su kako je događaj bio intiman i simpatičan. "Bio je to pravi obiteljski ugođaj, a na svečanosti su bili svi kojima je Diana bila kuma, njih 17. William je održao predivan govor u kojem je istaknuo da govori i u ime svog brata, a obojica su presretni zbog kipa njihove majke. Harryja je spomenuo imenom", kaže izvor.

Još otkako su Harry i njegova supruga Meghan Markle u intervjuu poznatoj voditeljici Opri Winfrey ispričali brojne detalje o životu u palači, tenzije između braće nisu jenjavale. Ipak, svoje su razmirice stavili na stranu te su zajedno ranije ove godine otkrili kip svoje majke.

Harry je u Londonu onda bio bez Meghan, a ona je ostala u njihovu domu u Los Angelesu s njihovom djecom. Na svečanosti prije nekoliko dana se nije pojavio, a njegov brat William bio je u društvu svoje supruge, Kate Middleton. Svečanost se trebala održati još u srpnju, no bila je odgođena zbog pandemije koronavirusa. Kensingtonska palača nije komentirala detalje s ceremonije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene