slučajno, ili?

Pogledajte zašto svi misle da je ovom fotkom Kate Middleton "kopirala" Harryja i Meghan, a mogla bi naljutiti kraljicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Crno-bijele fotografije koje su objavili Kate Middleton i princ William na Instagramu mnoge su podsjetili na one kakve objavljuju Harry i Meghan.

Kate Middleton i princ William odlučili su ovih dana na Instagramu podijeliti prisni trenutak koji je svojim objektivom uhvatio fotograf Chris Jackson, a objasnili su i kako su fotografije nastale na dodjeli nagrada Earthshot. Sam fotograf, koji je inače suprug Kateine prijateljice i stilistice Natashe Archer, na svom je profilu poduže objasnio koliko je oduševljen prilikom koju je dobio.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Napisao je kako su fotografije tople i prirodne jer je snimao sve "iza kulisa" dodjele nagrada, a vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea je upravo zbog toga uspio uhvatiti u intimnom trenutku koji je pokazao koliko se vole. Crno-bijele fotke potaknule su brojne njihove pratitelje pak na drugi komentar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate Middleton i princ William inače poštuju želju kraljice Elizabete koja ističe da kraljevski parovi u javnosti ne bi trebali pokazivati previše prisnosti, no ovoga su puta napravili odmak. Neki su počeli komentirati kako su Kate i William krenuli stopama Harryja i Meghan, koji već neko vrijeme objavljuju crno-bijele fotke koje su većinom neformalne, a na to kraljevska obitelj inače nije navikla.

Meghan ustraje na takvim fotkama, a u tom tonu su ona i Harry najavili brojne važne životne trenutke, uključujući i vijest o tome da je Meghan trudna s Lilibet, kao i nekoliko situacija ranije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Bućan i Sara Hdagha Dušan Bućan i Sara Hdagha +0 Dušan Bućan i Sara Hdagha Celebrity Vjenčali se glumac Dušan Bućan i bivša manekenka Sara Hdagha, prelijepa mladenka zablistala je u prozirnoj vjenčanici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene