kakve ljepotice!

Atraktivna srpska pjevačica i njezina kći izgledaju kao sestre, a na čari jedne od njih pao je naš nogometaš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Katarina Ostojić Kaya kojoj je 37 godina ima 18-godišnju kćer Nikolinu, a mnogi im tepaju da više izgledaju kao sestre.

Katarina Ostojić Kaya (37) privukla je pažnju domaće javnosti kada je nakon glasina potvrdila da je u vezi s hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem (30). 

Pogledaj i ovo Karlo Špeljak i Mateo Pavlović na koncertu Aleksandre Prijović istaknuli se u masi Evo koji su se naši nogometaši zabavljali na koncertu Aleksandre Prijović, snimljeni su u veselim trenucima!

Pjevačicu svrstavaju u najatraktivnije žene na srpskoj estradi, a mnoge intrigira i to što ima 18-godišnju kćer Nikolinu, kojoj više izgleda kao sestra nego kao majka. Katarina ju je rodila dok je bila mlada i u braku s Nikolom Dragojlovićem, a odgojila je uz pomoć svojih roditelja. 

Vidljivo je da je Nikolina naslijedila ljepotu od svoje majke Kaye, što se može vidjeti po njezinim objavama na Instagramu na kojima pozira u atraktivnim modnim kombinacijama. Usto, baš kao i njezina mama, ima talent za glazbu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Svojedobno su zajedno snimile cover za pjesmu "Always Remember Us This Way" Lady Gage i tada je Nikolina pokazala koliko je nadarena. Katarina je jednom prilikom istaknula da će se njezina kći možda baviti pjevanjem, a ona će joj pritom biti podrška i neće dopustiti da ponovi njezine greške. 

Inače, Kaya je prošlog ljeta potvrdila da je u vezi s Mateom.

"U procesu se ja ne udvaram. Mateo je jedan džentlmen, od samog starta sam se osjećala najbitnijom osobom u njegovu životu, pored toga što mi je davao komplimente", prenosi Blic njezine riječi iz emisije Magazin IN.

Atraktivna brineta je 2019. privukla pažnju javnosti i srpskih medija razvodom od DJ-a Juniora Jacka (48), za kojeg se udala 2014. Tada se već šuškalo da je Pavlović razlog njihova razvoda. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene