Kaya Ostojić proslavila je nedavno 37. rođendan, za koji joj je Mateo Pavlović organizirao romantičnu večeru. Otkrila je i nekoliko detalja njihova odnosa.

Galerija


Srpska pjevačica Kaya Ostojić proslavila je 37. rođendan u Francuskoj, a njezin dečko, hrvatski nogometaš Mateo Pavlović, za tu je priliku organizirao romantičnu večeru uz rođendansku tortu.

Vezani članci Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?

Upravo zbog Pavlovića pjevačica je krajem prošle godine navodno ostavila supruga, a nakon brojnih nagađanja par je potvrdio vezu koju su u početku negirali. Otkrila su ih putovanja i fotografije koje su objavljivali s istih lokacija.

"Mateo je predivan i veliki je džentlmen, tako da se niti jedan važan datum ne prepušta slučaju. Za sebe mogu reći da sam prava sretnica i da se on trudi da mi svaki dan bude kao da mi je rođendan. Za moj 37. rođendan mu također nije nedostajalo maštovitosti", ispričala je Kaya za srpski Glossy. Dodala je kako jedno drugome često priređuju iznenađenja, a paze na romantiku.

Kaya je ispričala i kako se ne boji starosti, a iz godine u godinu sve se bolje osjeća. "Jedino čega se bojim vezano za starost jest bespomoćnost, tako da samo da Bog da dobro zdravlje i za mene strahovi ne postoje", ispričala je u intervjuu.

Kaya je i majka kćeri Nikoline, a ponosna je na odnos koji ima s njom. Njezina kći uskoro će proslaviti 18. rođendan.

Rođendan je obilježila golišavom fotografijom ispod tuša, u prvi plan dospjele njezine raskošne obline