Pjevačica Kaya Ostojić i nogometaš Mateo Pavlović su viđeni početkom mjeseca kako izmjenjuju nježnosti u javnosti.

Galerija


O vezi Kaye Ostojić (36) i nogometaša Matea Pavlovića (30) počelo se šuškati prošle godine i srpski mediji su pisali da je on razlog raspada njenog braka. 

Vezani članci Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?

Pjevačica je odbacila te tvrdnje, a sada je potvrdila da su ona i hrvatski nogometaš zaljubljeni. "U procesu se ja ne udvaram. Mateo je jedan džentlmen, od samog starta sam se osećala najbitnijom osobom u njegovom životu, pored toga što mi je davao komplimente", prenosi Blic njezine riječi iz emisije Magazin IN. 

Osim o ljubavi, Kaya je progovorila o sebi i svojim osobinama. "Mogla bih tri dana pričati što sebi zamjeram. To što sam lijena, mogla sam biti više proračunata. Sada sređujem život, pa karijeru, ako mi se bude dalo”, ispričala je. 

Atraktivna brineta je prošle godine privukla pažnju javnosti i srpskih medija razvodom od DJ-a Juniora Jacka (48) za kojeg se udala 2014. 

"Vito i ja rastali smo se na miran način, sporazumno, jer je ljubav između nas prestala. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakva trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj smo način i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je tada na društvenim mrežama.

Srpski mediji su počeli sumnjati da je pjevačica u vezi s nogometašem kada su oboje objavili fotografije s iste lokacije u Parizu. Kaya je na to reagirala burno i istaknula da će tužiti sve koji pišu laži. No krajem prošle godine pojavila se snimka na društvenim mrežama na kojoj se pjevačica s Mateom dobro zabavlja na jednoj proslavi. 

Inače, par je viđen početkom mjeseca u restoranu u Beogradu kako izmjenjuje nježnosti na terasi te u jednom noćnom klubu. 

Sredila se za izlazak s novim dečkom i nabacila ultra-kratku haljinu, a u izolaciji se nije skidala iz badića