Dobra fora!

Naša Albina u Rotterdamu je prava zvijezda, pogledajte kako se našalila na račun svojeg neobičnog modnog dodatka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sićušnom torbicom i video u kojem pjeva pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine - "Euphoria".

Albina Grčić za vikend je otputovala u Rotterdam, gdje će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock".

Pogledaj i ovo Snimatelj pleše na ma spektakularno! Ritmu Rim Tim Tagi Dima nije odolio ni snimatelj na Eurosongu, ovaj video brzinom munje širi se internetom!

Nakon što je uspješno odradila prvu probu na glavnoj pozornici, na Instagramu je otkrila što joj je sljedeće bilo na rasporedu, a usput se i našalila na račun jednog detalja svojeg stajlinga.

"Danas sam tremu ostavila u svojoj torbici", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa sićušnom ružičastom torbicom u koju ništa ne stane.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Statusom je nasmijala pratitelje koji su je svejedno obasuli i hrpom komplimenata na račun njezina izgleda na fotki, ali i fantastičnog glasa u videu koji je podijelila uz nju i u kojem je otpjevala pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine "Euphoria", a sudeći prema aplauzu koji je dobila, zadivila je i sve okupljene.

Albina će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 18. svibnja, te će pokušati izboriti svoj prolazak u finale koje je zakazano za 22. svibnja.

Prije odlaska na natjecanje dala je intervju za Eurosong.hr u kojem je ispričala je li sve spremno za njezin veliki trenutak i kakva očekivanja ima.

"Jedva čekam. Znam koliko smo se trudili i kakvu viziju imamo o tom nastupu. Ja se samo nadam da će to tako uistinu izgledati na kraju. Mislim da smo i više nego spremni", istaknula je tada Albina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene