Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan trenutak

VIDEO Kupači u čudu: Pred njima se okotila ženka morskog psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupači su ostali zapanjeni kad su vidjeli kako je pred njihovim očima ženka morskog psa čekićara okotila mladunce.

Kupači su pokušavali ženku vratiti u dubinu, ali ona se opirala i plivala prema obali, prenosi Daily Mail. 'Tražila je put van i sve se više koprcala što je dolazila bliže obali' rekla je jedna od svjedokinja Kathy Hunt.

Pročitajte i ovo Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano Avion prisilno sletio na autocestu - 1 Dvije osobe poginule VIDEO Avion sletio na autocestu i sudario se s automobilima: "Bio je samo nekoliko milimetara iznad naših glava"

Uskoro su na plažu došli i čuvari parka. Oni su pokušali ženku vratiti u duboku vodu, ali ženka je uginula nakon njihovih bezuspješnih pokušaja.

>> Pogledajte što je zadnje pojeo ovaj morski pas!

Mladunci morskih pasa su veoma neovisni i često otplivaju od majke nekoliko trenutaka nakon rođenja, kao što su napravili i ovi. Mladunci ne dobivaju nikakvu pomoć od roditelja, već se zadržavaju u plićim vodama gdje se skrivaju od većih neprijatelja kojima mogu postati hrana.

Druge ženke morskog psa, kao i ova zabilježena kamerom, svoje mladunce rađaju u plićim vodama, a mogu se naći i u vodama plićim od jednog metra. Mnoge vrste morskog psa čekićara su uglavnom bezopasne za ljude jer se hrane ribom, lignjama i školjkama. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene