Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozna pojava

VIDEO Nova snimka s Loch Nessa dokazuje da čudovište postoji?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S jezera Loch Ness stiže snimka o čijem se sadržaju razvila velika diskusija. Postoji mogućnost da je na njoj zabilježeno već mitsko čudovište Nessie.

David Elder (50) iz južnog dijela Škotske na YouTubeu je objavio snimku koja je po tko zna koji put pokrenula diskusiju o već mitskom čudovištu koje navodno živi u jezeru Loch Ness.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tvrdnje talijanskog geologa Otkrivena tajna čudovišta iz Loch Nessa? Slika nije dostupna 80 godina legende FOTO Što je to gospođa Mackay vidjela u jezeru Loch Ness?

Na snimci, koju je zabilježio na jugozapadnom dijelu jezera, vide se pomalo neobične promjene na površini vode, no sve je snimljeno s prevelike udaljenosti da bi se mogli izvlačiti konkretni zaključci o čemu je zapravo riječ.

>> FOTO Pogledajte ŠTO je isplivalo iz mora!

Kako piše Daily Mail, sam Elder inzistira da je naglu uzburkanost površine Loch Nessa mogao uzrokovati isključivo 'čvrsti crni objekt'.

'Stajali smo na lukobranu u Fort Augustusu, a ja sam fotografirao jednog labuda. Krajičkom desnog oka primijetio sam crnilo na površini vode dugo oko četiri i pol metra koje se ubrzo pretvorilo u val', ispričao je Elder i dodao da je val definitivno prelazio preko nečeg čvrstog.

'Izgleda kao da ga je stvorio neki surfer, no u tom trenutku na jezeru nije bilo nikoga', rekao je još Elder.

Skeptici bi ipak rekli da je svemu uzrok nešto jači nalet vjetra ili neke druge prirodne pojave koja nije nimalo čudovišna.

Priča o čudovištu u Loch Nessu seže u srednji vijek, no široj je javnosti postala poznata 1933. godine, kada je jedan bračni par ustvrdio da je uočio golemo dugovrato stvorenje kako skače u vodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene