Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa naša kod Dragog vođe

VIDEO Kako je hrvatska svakodnevica završila na TV-u u Sjevernoj Koreji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa domaćih zafrkanata na jedan od tipičnih propagandnih uradaka sjevernokorejske državne televizije namontirala je titlove s osvrtom na aktualna zbivanja u Lijepoj našoj.

U maniri urnebesno popularnih i već doduše pomalo prežvakanih montaža podivljalog Adolfa Hitlera koji uzrujano govori o gotovo svakoj zamislivoj temi, domaća ekipa zafrkanata 'pozabavila' se jednom od propagandnih snimki kojima sjevernokorejska državna televizija svakodnevno pere mozak građanima.

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru? Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije"

Čini se da im je povod bila deložacija zadarske obitelji Vukić, čije su snimke nedavno šokirale dobar dio hrvatske javnosti.

>> Bilo je samo pitanje vremena kad će se i Hitler 'uključiti' u ovaj hit!

U trenutku kada se na ekranu pojavi televizijska voditeljica, kreću titlovi koji joj u usta stavljaju najavu kako su 'novinari prisustvovali vježbi Vladine specijalne jedinice posebno obučene za prikupljanje poreza, vršenje raznih ovrha te deložaciju obitelji poreznih neplatiša' u Slunju. Zatim kreće tirada zapovjednika te 'specijalne jedinice' koji se, držeći oružje u desnoj ruci, prijeti svim neplatišama i uzvikuje parole poput 'Živjele ovrhe!' i 'Prvo porezi pa onda kruh!'.

Tu su još i svojevrsne osobne ispovijesti vojnika u kojima se opisuje kako su zbog poreznog duga vlastite prijatelje ili roditelje strpali u zatvor. Naravno, spominju se i neke konkretne osobe iz Vlade i gospodarstva općenito.

Cijelu zafrkanciju pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene