Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekipa SNL-a

VIDEO Istaknuli licimjerje i ismijali prigovore tech stručnjaka na iPhone 5!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa popularnog televizijskog showa 'Saturday Nigt Live' napravila je parodiju na pritužbe tech stručnjaka koji su se raspisali o nedostacima novog iPhonea 5.

Parodija 'Tech Talk' na urnebesan je način istaknula licimjerje stručnjaka koji pišu o mobilnim tehnologijama i koji su se naveliko raspisali o svim nedostacima novog iPhonea 5. Parodiju je predvodila poznata glumica Christina Applegate, a njezini sugovornici bili su 'poznati stručnjaci' s popularnih web stranica CNET, Gizmodo i Wierd, piše Huffington post. Svaki od njih uputio je na jedan problem s novim iPhoneom, tako je sugovornik iz  CNET- a upozorio na mape koje su zadavale glavobolje korisnicima.

>> Apple poručio korisnicima: Problem nije u kameri, već u vama

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Studenti voze tramvaje u Nuernbergu - 2 Problem u Njemačkoj Zbog manjka radne snage, traže studente da voze tramvaje: ''Moramo istražiti sve mogućnosti''

Blogerica iz Weirda je upozorila na problem s kamerom i ljubičastm tonovima koji se pojavljuju na fotografiji kada iPhone usmjerite prema izvoru svjetlosti, dok je sugovornik iz  Gizmoda uzeo iPhone i prigovorio da je jednostavno pretanak i presvjetao. 'Osjećam se kao da držim tri spojena lista papira, a ne smartphone', rekao je. Unatoč izvrsnom početku s tech stručnjacima i njihovim pritužbama, parodija je dosegla svoj vrhunac kada su se na sceni su pojavili glumci koji su glumili tvorničke radnike iz Kine i koji su im ponudili svoju stranu priče. Cijelu parodiju možete pogledati u videu ispod teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene