Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinkronizirano bubnjanje

VIDEO: 600 bubnjara oborilo svjetski rekord

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 600 bubnjara okupilo se u velikoj dvorani u Birminghamu, u Velikoj Britaniji, kako bi oborilo svjetski rekord u sinkroniziranom bubnjanju. U tome su i uspjeli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Polagala za odličan Profesora (69) zatekli kako usred razreda drži 'seksologiju' s manekenkom Slika nije dostupna Sudi im se za ubojstvo Nasmrt pretukli bebu: Umrla od 'katastrofalnih unutarnjih ozljeda'

Sudionici događaja objasnili su kako se tu nije radilo o jednostavnom pothvatu, jer je 600 osoba, odnosno 1.200 ruku trebalo sinkronizirano udarati u bubnjeve u istom ritmu, ali na kraju su ipak uspjeli. 'Mi bubnjari se držimo zajedno. Mi nismo kao gitaristi, koji uvijek pokupe svu slavi, ili kao pjevači, koji nemaju svoju opremu koju trebaju nositi uokolo', kazao je jedan od mnogobrojnih bubnjara sudionika.

'Mi smo kralježnica benda. Naši bubnjevi su kao auti na salonu automobila gdje im se svi dolaze diviti i gledati kako izgledaju', dodao je drugi sudionik. Obaranje rekorda organizirano je i s namjerom dobrotvornog karaktera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene