Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maksimalno suosjećanje

Mislili ste da su mlađe generacije sebične? Iznenadile bi vas ove djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je osjećaj empatije kod najmanjih upravo najveći dokazuju ova djeca i mladi...

Sedmogodišnja Bethan Evans već se neko vrijeme bori s rakom kostiju, a osim što svakodnevno mora živjeti s mučninama koje joj uzrokuju kemo i radioterapija, mora se nositi i s gubitkom kose koji joj je drastično promijenio izgled. 'Kad god bismo izašli ljudi bi zurili u nju: Pa čak i kad bi joj se nasmiješili njoj bi to teško palo. Željela sam da živi normalan život, no gubitak kose joj je to onemogućio', rekla je Bethanina majka Lynne.

Pročitajte i ovo Regionalni znanstveni Centar - 4 STEM obrazovanje Jug Hrvatske dobio važan centar za učenike: Ovo je priprema za budućnost PR Borba protiv siromaštva Konzum i Mastercard donirali 42.500 eura za pomoć u borbi protiv siromaštva djece u Hrvatskoj i svijetu

I tada je stigao najbolji dar koji je Bethan ikad dobila - malena perika od prave kose. 'Ponovno se osjećam kao ja', rekla je malena kad ju je prvi put stavila na glavu.

JEZIVO: Iznenađujuće rečenice iz dječjih usta

Perika za Bethan napravljena je od kose jedne druge djevojčice, trogodišnje Tallule, koja je odlučila žrtvovati svoju dugu gustu pletenicu kako bi pomogla drugom djetetu.

Tallulah je vidjela video na kojem su djevojčice rezale svoju kosu za djecu oboljelu od malignih bolesti te je ona odlučila napraviti isto, piše Daily Mail.

Sve više britanskih djevojčica odlučuje se upravo na ovaj potez pod okriljem humanitarnih udruga poput Little Princess Trust. Za jednu periku potrebno je oko 6 donacija, potom stručnjaci izrađuju perike za određeno dijete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene