Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bujna mašta

JEZIVO: Iznenađujuće rečenice iz dječjih usta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za malenu djecu se zna da imaju bujnu maštu. No, neke roditelje jezivi odgovori njihovih mališana doslovno su šokirali.

Koja je najjezivija stvar koju vam je vaše dijete reklo? Pišite nam na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Roditelji i dijete Jedna u nizu mjera Ured za demografiju pokreće kampanju ravnopravnog roditeljstva: "Treba potaknuti i poslodavce poreznim olakšicama" Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

Na društvenoj mreži Reddit 'rasplamsala' se rasprava roditelja o njihovoj djeci. Naime, jedan od korisnika te društvene mreže postavio je pitanje roditeljima: Koja je najjezivija stvar koju vam je vaše dijete reklo?

Odaziv roditelja bio je nevjerojatan. Čak stotine opisanih situacija pojavile su se u samo nekoliko dana. Neki dječji odgovori su zastrašujući i pomalo zabrinjavajući, no ono što mi smatramo jezivim djeca zasigurno ne. U većini slučajeva dječje izjave različito interpretiramo, često ne shvaćajući što su djeca pod tim mislila.

Jedan od roditelja napisao je kako mu je njegova 3-godišnja kćer, nakon što je dobila mlađeg brata, rekla kako joj beba izgleda kao čudovište i da ju trebaju zakopati.  Drugi je pak napisao kako mu je sin rekao da je najbolji način da nađe djevojku, da joj kaže kako više nikada neće vidjeti svoje roditelje ako mu ne postane cura.

>>Obilježen Međunarodni dan djece!

Neki korisnici su opisali i razgovor između svoje djece. Tako je jedan petogodišnjak rekao kako će majku, kada umre, staviti u staklenku za pekmez kako bi mu stalno bila blizu, a njegov šestogodišnji brat mu je odgovorio kako je to glupo, jer nigdje neće moći pronaći tako veliku staklenku.

Jedna majka napisala je kako joj je sin jednom prilikom rekao da nikada neće žvakati njezine kosti. Jedan otac napisao kako mu je sin rekao da ga toliko voli da bi mu najradije otkinuo glavu i nosio ju sa sobom tako da ga uvijek može gledati. A jedno od prvih pitanja trogodišnje djevojčice kada je primila svojeg mlađeg brata bilo je: Znači ne mogu ga baciti u vatru?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene