Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo je ubila znatiželja

Slučajno u kadu zazidao i - mačku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodoinstalater kojeg su pozvali radi curenja cijevi u kupaonici slučajno je u kadu zazidao i perzijsku mačku Francine koja se dok nije gledao neprimjetno uvukla u rupu u pločicama.

Kada je 34-godišnja vlasnica Liezel Meyer nakon nekoliko sati stigla kući s posla po cijelom je stanu s prijateljem Heinrichom satima bezuspješno tražila svoju ljubimicu, no tada su iz kupaonice začuli prigušeno mjaukanje. 'Zvučala je zaista prestravljeno. Palo mi je na pamet već ranije da se negdje uvukla, ali kakve su šanse da bude baš u kadi', kazala je Liezel. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimljen trenutak VIDEO Evo što se dogodi kada vodoinstalatera ostavite samog u kući... Slika nije dostupna Evo zašto Pogledajte fotografiju koja je naljutila je mnoge!

>> Nestalu mačku ugledala u TV emisiji

Odvijačem i čekićem razbili su pločice na kadi i izvukli van šokiranu Francine prekrivenu blatom i mokrim cementom. 'Trebelo mi je oko sat vremena da svu tu prljavštinu skinem s njezinog krzna. Sva sreća da smo je otkrili na vrijeme', kazala je presretna vlasnica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene