Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla na televiziju

Nestalu mačku ugledala u TV emisiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme trajanja televizijske političke emisije iza voditelja i gostiju odjednom se neočekivano pojavila mačka. Tome se najviše u svojme domu u Carnwallu iznenadila Jackie Ellery jer se radi o njezinoj mački koja je nestala.

Tako je jednogodišnja mačka Tango, nakon što je pronašla put do televizijskog studija, postala zvijezda političe emisije i zasjenila sve goste. Nakon što se provukla ispod stola i dospjela u prvi plan, zbunila je i voditelja i njegove goste koji su razgovarali o sigurnosnim pitanjima.

Pročitajte i ovo Jovana Joksimović (Foto: Screenshot) kaos u programu uživo VIDEO Govorio protiv Vučića pa ga voditeljica izbacila iz emisije: "Dajte reklame" Ema Branica i Mato Barišić Hrabro i predano Provjereno se uskoro vraća na male ekrane, ekipa dobila nova pojačanja: ''Očekujem da će nova sezona nastaviti još jače, hrabrije!''

Tango je od svoje vlasnice nestao na nekoliko sati. Nekako je pronašao put od vlasničinog doma u kojoj radi njegova gazdrica do Fakulteta u Carnwallu, iz kojeg se emitirala televizijska emisija. Oko 10 sati navečer Jackie je bila gotova s kućanskim poslovima  krenula je tražiti nestašnog kućnog ljubimca kada joj je zazvonio mobilni telefon. 'Nazvala me prijateljica i upitala jesam li vidjela svoju mačku na televiziji', rekla je Jackie. Tango, koji je vlasnici vraćen iste večeri, i nakon kratkog pojavljivanja na televizijskom programu stekao je popularnost. 'Čak su me tražili njegov autogram', rekla je Jackie.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene