Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka joj čast

Nevjerojatno je što ova žena može u svojoj 86. godini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč poodmaklj dobi tjelesne kondicija Johanne Quaas je i više no impresivna. Sa svojih 86 godina, Johanna je doista kraljica gimnastike.

Osobama starije životne dobi tjelovježba je potrebna kao i svima ostalima. Sve više starijih uviđa tu činjenicu, te odlazi na različite programe vježbanja kao što su joga ili gimnastika.

Pročitajte i ovo Helikopter bilo je sigurnosnih propusta Bizarna nesreća: 87-godišnjakinju otpuhao helikopter na parkiralištu bolnice, preminula od ozljeda Slika nije dostupna Oduševljava publiku Slijepa gimnastičarka svladala gredu i prečku

No prizor 86-godišnjakinje koja izvodi piruete kao da joj je tek 20 godina, doista nas je iznenadio. Johanna Quass je njemačka gimnastičarka koja je svojom izvedbom na parteru oduševila sve okupljene na nedavnom natjecanju u Cottbusu, te je i mnogo mlađe generacije natjerala da se zamisle nad svojom tjelesnom kondicijom.

Zanima vas kako to izvodi? Pogledajte video u kojem je Johanna izvela besprijekornu koreografiju na gimnastičkom natjecanju 'Turnier Der Meister' u Cottbusu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene