Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve agresivnije

Morali izdati upozorenje: PIJANE OSE tumaraju i bockaju građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I ose se opijaju. A kad su pijane, ne želite biti blizu njih.

Britanski Crveni križ objavio je upozorenje za građane na rekordan broj osa u Velikoj Britaniji koje 'nemaju posla'. Odnosno, njihove matice potpuno su opskrbljene nektarom, zbog čega mnoge radilice nemaju što drugo raditi nego 'smucati' se uokolo i piti fermentirano voće, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Ilustracija Vrisak straha Četverogodišnjeg sina ubola joj je osa, reakciju hitne pomoći prepričavaju svi: "Zahvaljujući njima gledam osmijeh djeteta"

>> Evo koji insekti imaju najbolniji ubod!

Kako se približava zima, ose postaju hrabrije, a kako stare postaju sve ljuće. Osim tih karakteristika, ovi se osinji penzioneri i opijaju, a i njihov je ubod češći.

'Smiješno je to da su sada radilice ose završile svoje životno djelo te se samo časte fermentiranim voćem i opijaju', rekao je Joe Mulligan, ravnatelj prve pomoći u britanskom Crvenom križu. Ipak, smiješno sigurno nije onima koji osjete vrući žalac, ljute i pijane ose. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene