Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako zabiti koš kojeg jedva vidiš?

Možete li vjerovati da je toliko velika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina mladića odlučili su spojiti nespojivo - gađanje praćkom i košarku.

Ako vas to zbunjuje, evo pojašnjenja. Postoji zabavna igra za Android platformu koja se zove Dude Perfect i u kojoj vam je cilj zabiti koš iz nemogućih situacija. na igrici to još ima smisla i izgleda izvedivo, no navedeni mladići iz SAD-a odlučili su kamerom zabilježiti njihov pokušaj.

Pročitajte i ovo Mario Jurič KOŠARKAŠKA UTAKMICA U Spaladium Areni prvi događaj takve vrste na kojem može prisustvovati publika: Očekuje se oko 2.000 ljudi, a gledatelji moraju ispuniti barem jedan uvjet Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 NAVIJAČI I KRŠENJE MJERA Policija se oglasila o nevjerojatnim prizorima iz Zadra: Zbog propusta prijavljen klub, direktor kluba i voditelj okupljanja

U tom smislu napravili su 'najveću praćku na svijetu', kako kažu, iz koje su ispalili košarkašku loptu i gle čuda, zabili koš! Da biste povjerovali u to, morate vidjeti kako su to izveli.

Ono što dečki možda ne znaju, jest da su Jamie Heinemann i Adam Savage iz Mythbustersa (serije na Discoveryju), zapravo napravili najveću praćku na svijetu. Njih dvojica testirali su mit može li se osobu praćkom ispaliti preko granice između dvije zemlje i sigurno je prizemljiti na madrac. Pogledajte i njihov pokušaj.

Praćka mladića koji su zabili koš je ogromna, no ova od Mythbustersa je jednostavno - kolosalna. No za razliku od 'razbijača mitova', ovi mladići su ipak uspješno okončali svoj eksperiment.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene