Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grozne situacije

Obavljanje 'prljavog' posla: Što je najgora stvar koju ste morali napraviti za šefa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerojatno ste za šefa nekad morali obaviti dosadan ili pomalo neugodan zadatak, ali situacija može biti puno gora. Jeste se zatekli u nekoj takvoj?

Prije nekoliko godina tri prijatelja urotila su se kako bi ubila svoje grozne šefove koji su stajali na putu njihovoj sreći. Ta tri prijatelja bili su likovi u jednom od mnogobrojnih holivudskih hitova, ali s njihovim patnjama su se, prije ili kasnije, poistovjetili mnogi radnici ovog svijeta.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Ima među njima sigurno i onih koji se mogu pohvaliti idealnim poslom, kolegama i predivnim čovjek koji stoji na čelu svima njima. Ipak, gotovo svi su u nekom trenutku na poslu morali obaviti neugodne ili barem dosadne zadatke. Međutim, situacija može biti puno gora.

On prati svaki vaš pokret i svaku vašu riječ na radnom mjestu

Stranica Quora pitala je svoje posjetitelje koja je najgora stvar koju su morali napraviti za svoje šefove. Radnici, ali i bivši radnici imali su mnogo toga za reći. Naime, uvijek postoji onaj netko tko je prvi šefov odabir kada treba obaviti 'prljavi' posao. Tako je Marti LaChance u trgovini u kojoj je radio uvijek bio zadužen za iznošenje mrtvih miševa. Jednu stjuardesu šef je poslao da riješi problem s izmetom koji nije htio otići samo običnim puštanjem vode.

'Šef me zamolio da na jednu zabavu dovedem njegovu vidno trudnu djevojku jer je dolazila i njegova supruga, a on se na zabavi htio poseksati sa svojom djevojkom', opisao je jedan radnik svoje iskustvo. Dao je otkaz kada ga je taj isti šef zamolio da dođe u njegovu kuću malo pročešljati računalo njegove supruge jer je sumnjao da ga vara.

Ovo su stvari koje vaš šef NE želi čuti...

Šefu Matta Wartella bilo je previše neugodno zamoliti smrdljivog kolegu da se otušira. Srećom, za takve poslove imao je Matta.

Radnici su idealan odabir i kada treba skriti šefove opake, pa i nezakonite aktivnosti. Tako je jedan, prema vlastitom priznanju, morao počistiti ostatke droge koju je šef odlučio konzumirati na njegovom stolu.

Stephen Newton dobio je pak nezahvalan zadatak da odabere dvoje od ukupno deset bliskih kolega kojima je tvrtka onda dala otkaz.

Jesu li ovakve situacije na vašem poslu nešto što se nikad ne događa ili imate priču puno goru od navedenih? Koja je najgora, najneugodnija, najneprimjerenija ili najneetičnija stvar koju je vaš nadređeni od vas zatražio? Ako ih imate, svoja iskustva s užasnim šefovima pošaljite nam na mojreport@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene