Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam tisuća prstenja

Mladenka s najviše piercinga na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad imaš na sebi sedam tisuća prstenja, što znači još jedan, pa makar bio i vjenčani.

Ne znamo je li rečeno palo na pamet ženi s najviše piercinga na svijetu, Elaine Davidson, koja se vjenčala za Douglasa Watsona On je pored mladenke izgledao, pa pomalo dosadno. Da bi istakla svoju nacionalnu pripadnost rođena Brazilka je uz 192 piercinga koliko ih ima, lice još obojala s tradicionalnim bojama svoje domovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Moćno! Mladenka u suzama: Dirljivi svadbeni ples postao viralni hit Slika nije dostupna Jer hokej je ok E, to je fanatik: Zbrisala je s vlastitog vjenčanja da ne propusti utakmicu

Po najnovijem zbroju svih pierceva Elaine Davidson koja radi i živi u Škotskoj, ima 6.925 komada. U Guinvessovu knjigu rekorda je ušla 2000. godine kad je imala 'samo' 462 piercinga. Elaine kaže kako nikad ne skida nakit sa sebe koji sveukupno teži tri kilograma. S njime i spava te kaže kako joj nimalo ne smetaju niti pričinjuju bol.

Isto tako, za njenog muža, Elaine je oličenje ljepote. 'Izgledala je nevjerojatno. Znam da mnogi ljudi vide samo piercing, ali ja vidim njezinu prekrasnu osobnost', kazao je 60-godišnji mladoženja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene