Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije dio zrakoplova

Misteriozni komad metala pao na zgradu: Nitko ne zna otkuda potječe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozni cilindrični komad metala je pao kroz krov zgrade u Plymouthu strahovitom brzinom i samo pukom srećom nitko nije poginuo. No, stručnjaci još nisu utvrdili otkuda potječe taj metal.

Zna se da ne potječe od zrakoplova što je potvrdila i američka agencija FAA i lokalni aerodromi. Vlasnik dućana namještaja u koji je pao misteriozni komad metala ispričao je da je netko od zaposlenika vidio veliki nered u uredu. Ubrzo su uočili rupu u stropu te su bili sigurni da metal pripada nekom zrakoplovu. Sigurno je da je ovaj cilindrični komad sigurno pao strahovito velikom brzinom. Misteriozni komad metala je uzela policija Plymoutha koja nema ideju što bi to uopće bilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Perverzni fetišist VIDEO: 'Snifa' stražnjice po trgovini Slika nije dostupna Bivšem vrataru Plymoutha sedam godina zatvora

>> Bizarno: Meteorit pao na krov gđe. Komete

Astronomi tvrde da ovaj komad nije mogao doći ni iz orbite jer svemirske letjelice i sateliti ne sadrže dijelove od punog metala. Ovaj cilindrični komad je od nehrđajućeg čelika, ali ne onakvog kakav se koristi u zrakoplovima. Još postoji mogućnost da se u okolici dogodila eksplozija koja bi velikom silom odbacila ovaj komad, no policija još nije utvrdila da se dogodilo nešto takvo. Misterij se nastavlja. Video možete pogledati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene