Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijesni gost

Leopard upao u školu, najmanje četiri osobe ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divlja je mačka nakon deset sati potjere naposljetku uspavana.

Najmanje četiri osobe su ozlijeđene u nedjelju u jugoistočnom dijelu Bangalorea nakon što je leopard upao u tamošnju privatnu školu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očajni zbog siromaštva Prevarili Nepalce na crnom tržištu: Prodavali vlastite bubrege, rekli im da će im izrasti novi Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije"

Divlja je mačka uočena pomoću nadzornih kamera oko 4 sata ujutro kako luta hodnicima, a potjera za njom je trajala sve do večernjih sati kada je napokon uspavana pomoću dva metka, prenose indijski mediji.

Najozbiljnije vjeruje da je mačka: "Došlo je do genetskog defekta, mrnjau"

Jasno, da se leopard ušuljao u školu tijekom radnog dana pitanje je koliko bi djece pritom stradalo, ovako su ozlijeđeni 'samo' muškarci koji su sudjelovali u potjeri, odnosno oni koji si bili dovoljno radoznali da sve to iz neposredne blizine promatraju.

Među onima koji su morali u bolnicu se našao i jedan fotograf koji je želju da snimi životinju platio gadnim ozljedama lijeve ruke. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene