Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz njene perspektive

Iskustvo jedne domine: 5 istina o seksualnim fetišima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesionalna domina odlučila je za portal Cracked otkriti neke tajne svog 'zanata'. Evo što ona kaže o seksualnim fetišima.

1. Neke fantazije mnogo su češće no što vi to mislite

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrana i druženje 'Finale' Gay pridea: Zavirili smo gdje niti jedna kamera nije! Slika nije dostupna A što vi obožavate? VIDEO: Ida Prester - Imam fetiš na posteljinu od frotira

'Kvalitetan telefonski seks kao i privatni sessioni s dominom koštaju poprilično novca. Stoga su većinu moje klijentele čine liječnici, profesori, odvjetnici, direktori pa čak i političari uglavnom stariji od 40 godina. Svima njima ovi sessioni dođu kao ispušni ventil od stresnog posla. 'Iznenadilo me koliko muškaraca mašta o tome da ih se prisilno feminizira, ali i koliko muškaraca ima homoseksualne fantazije. Većina njih se zbog toga mrzi', kaže ova domina.

2. Fetiši iznenađujuće često uopće nemaju veze sa seksualnim odnosima

'Neke od neobičnih fetiša razumijem, a neke baš i ne. Tako ima onih koji vole kada napušem i probušim balone, jedan je tražio da s njim razgovaram na nekom izmišljenom jeziku, dok je treći htio da mu detaljno opisujem kako bih ga smanjila, skuhala i pojela - doslovce', kaže ova iskusna domina.

Namjerno se deblja: 'Muškarci me plaćaju da gledaju dok jedem'

3. Bitno je održati iluziju

'Moji klijenti mogu birati između četiri moja 'lika'. Svaki od tih likova je drugačiji i svaki od njih ima svoje Twitter i Facebook profile koje jednom do dvaput tjedno osvježim nekim novim statusima ili fotografijama. Primjerice, ako se radi o liku u kojem sam ja profesorica biologije, znači da od ponedjeljka do petka, od 9-17 sati nisam slobodna za razgovore s klijentelom', kaže domina.

4. Domine ne moraju nužno imati spolne odnose s klijentima

'Ne vrti se sve oko toga i zapravo, kada bi me vidjeli golu i ranjivu, to bi uništilo cijelu dinamiku tog odnosa. Fizički kontakt između mene i mojih klijenata uglavnom se svodi na to da ih šamaram ili da ih koristim kao stol za moje umorne noge. Nema to veze sa seksom, ovo je potreba koju ne moguispuniti bilo gdje', kaže domina.

5. Za mnoge su ovi fetiši terapija koji ne mogu dobiti bilo gdje

'Začudili biste se koliko razgovaram sa svojim klijentima. Osim što ih moram dovesti do vrhunca nakon toga se moram pobrinuti i da se ne osjećaju neobično. Emocionalna potpora je vrlo važan aspekt ove priče. Dajem im i savjete u vezi s djevojkama i suprugama', kaže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene