Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRUČNJACI OTKRIVAJU KAKO

Hrvatska mirno spava: Pretvorite svoju spavaću sobu u oazu mirnog sna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki dobar dan započinje dobrim snom, no u posljednje vrijeme mnogo nam toga čini noći nemirnima. Vijesti o pandemiji, strah od potresa, ali i previše vremena provedenog u zatvorenom prostoru, u spavaće sobe unosi nam nervozu.

Iako na okolnosti u svijetu trenutačno ne možemo utjecati, postoji nešto što možemo učiniti da bolje spavamo. Znate li da spavaće sobe imaju iznimno velik utjecaj na kvalitetu sna? Zato se iza Hespove kampanje Hrvatska mirno spava krije pokret za pretvaranje spavaćih soba u utočišta mirnog sna.

Hespo je stručnjak za spavanje, i premda je svoje ime izgradio na kvalitetnim madracima, u njihovom se asortimanu nalazi sve što vam treba za opremanje spavaće sobe. Bilo da vas privlači industrijski stil ili skandinavski minimalizam, ili pak želite svojoj spavaćoj sobi dati dašak raskoši, Hespov asortiman ima nešto za vas. Velik izbor drvenih, tapeciranih i popularnih “box-spring” kreveta dolazi u različitim kombinacijama boja i materijala, kako biste ih mogli u potpunosti prilagoditi svojem ukusu. Kako bismo zaokružili cijelu priču, tu su i posteljine, prekrivači, jastuci i sve ostalo što vam treba da biste stvorili savršeno mjesto na koje možete pobjeći od napornog dana.

Namještaj za spavaće sobe nudi jednaku prilagodljivost u odabiru. Linije namještaja sadržavaju funkcionalne elemente i pametna rješenja koja vam omogućuju da, što je više moguće iskoristite prostor, a odabirom fronti i korpusa možete složiti savršenu kombinaciju za sebe. Ovaj je princip osobito dobar za parove i mlade obitelji, jer se spavaće sobe, kako obitelj raste, lako mogu nadopuniti namještajem iz iste linije.

 Želite li pomoć u planiranju idealne sobe, zaputite se u jedan od Hespovih “salona snova” ili pronađite željene proizvode kod prodajnih partnera. Ako biste pak radije svoju spavaću sobu naručili iz udobnosti vlastitog doma, to možete učiniti i preko Hespove internetske trgovine, gdje vas čeka cijeli asortiman ovog proizvođača.

Osigurajte si ponovno miran san i budite dio Hrvatske koja mirno spava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene