Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 3 minute prešao 40 metara

Hodao po užetu na 1.800 metara visine bez ikakve zaštite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tanka je linija između života i smrti, to je nam je prije nekoliko dana pokazao i Amerikanac Dean Potter koji je bez ikakve zaštite hodao po užetu na 1800 metara visine.

Potter, koji se i inače bavi ekstremnim sportovima, prehodao je kineski Enshi Grand Canyon na samo dva centimetra širokom užetu koje se naziva 'slackline'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odmetnici s Instagrama Riskiraju živote za lajkove: OVO ne pokušavajte napraviti! Slika nije dostupna Strogo zabranjeno VIDEO Skočili s 1.400 metara i sve snimili! 'Došli smo s ciljem kojeg smo morali ispuniti'

'Slackline' je drugačiji od klasičnog užeta po tome što se lako rasteže, te je zbog toga i mnogo zahtjevniji.

>> Za ovaj posao treba biti ludo hrabar

Promatrači su u čudu gledali Pottera dok je prelazio udaljenost od 40 metara u samo 3 minute boreći se kako bi održao ravnotežu. Video jasno pokazuje kako je Potteru, odjevenom u jarko narančastu majicu sa slušalicama na ušima, bilo teško na toj visini održati ravnotežu.

Iako je bez većih problema odradio 'hod po žici', Potter je pri dolasku na čvrsto tlo, pao na koljena i poljubio zemlju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene