Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav prema vojnim vozilima

Neobične strasti: Vojni kamion kao osobno vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što biste rekli svome suprugu ili dečku, kada bi vašu kuću poželio ukrasiti, ni više ni manje, no vojnim kamionom. 26-godišnji Ante Višnjić iz Šibenika, ima zaista neobičnu strast. On naime voli vojna vozila.

Svako malo, Ante svoj Tam izveze iz garaže da uhvati malo sunca. Sam ga je restaurirao do voznog stanja, a najviše ga veseli, što ga čeka još mnogo posla na njegovom limenom ljubimcu. Ante je svog limenog ljubimca dugo tražio i našao. Bio je u lošem stanju. No sati i sati rada, vijak po vijak i svoj privatni vojni kamion doveo je u u vozno stanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PONOVLJENI POSTUPAK Pukovnik bivše JNA Vladimir Davidović oslobođen optužbi za granatiranje Varaždina Prodaje se Češka vila (Foto: Dnevnik.hr) - 3 gradit će se hotel Za "Češku vilu" pristigla samo jedna ponuda, nude 32,2 milijuna kuna za vojarnu bivše JNA

'Inače imam ljubav prema tim vojnim vozilima, a tako sam jednog i našao. Inače, teško ih je naći i još da se mogu registrirati', objasnio nam je Ante. Ova 5-tonska mrcina bilo je dio vojnih vozila bivše JNA, a čak i Saudijske Arabije. Bez problema gazi sve pod sobom. Svatko ima svoj gušt, kaže Ante, pa tako i on svoj. Za sada svog ljubimca može voziti samo po dvorištu, jer nije registrirano. Ante nam je rekao kako njemu taj kamion predstavlja njegovo osobno vozilo.

Ako mislite da je Ante čudak, prevarili bi se. Njegov susjed ima sličnu strast. Istina njegov ljubimac je malo lakši ali stariji. Jeep broji 65 godina, a vozi kao mladić. Strast za vojnim vozilima tako je zbližila ovih dvoje susjeda. Najbolje se osjećaju, kada provozaju svoje limene vojne ljubimce.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene