Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Crv u uhu'

Cijeli dan pjevušite neku pjesmu i to vas živcira? Evo kako si pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znanstvenici tvrde kako su došli do lijeka za fenomen koji nazivaju 'crv u uhu'.

Ovo zasigurno nije među najvećim problemima koji vas tište u životu, ali je definitivno među najiritantnijim stvarima koje vam se tijekom dana mogu dogoditi. Radi se o onom trenutku kada vam se neka pjesma uvuče u uho i jednostavno je se ne možete riješiti bez obzira na sve što pokušate.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEZIVI PODSJETNIK Javio se policajac sa snimke slavlja uz četničke pjesme o Vukovaru i Srebrenici: Rekao što će napraviti drugi put PR Globalni glazbeni streaming Otkrijte zašto je TIDAL omiljeni servis ljubitelja glazbe i kvalitetnog zvuka

>> Ovo su najiritantnije tehnologije današnjice!

Mnogi su predlagali razno razna rješenja, no rijetka su stvarno i pomogla. Znanstvenici sada tvrde kako su došli do lijeka za fenomen koji su oni nazvali 'crv u uhu'. Navodno bi nam rješavanje jednostavnih zadataka riječima, poput anagrama, trebalo pomoći da istjeramo iritantne pjesme iz svoje 'radne memorije', piše Daily Mail.

Istraživanje je pokazalo i koje su to pjesme koje nam najčešće uđu u uho na prvom mjestu nalazi se Alejandro Lady Gage, zatim, također njena pjesma, Bad Romance, slijedi Call me maybe pjevačice Carly Rae Jepsen, Beyonceina Single ladies, a zatim dvije pjesme Beatlesa She loves you i I wanna hold your hand.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene