PR
PR Foto: PR

TIDAL, vodeći globalni glazbeni streaming i platforma za zabavu, dostupan je u Hrvatskoj zahvaljujući partnerstvu s Telemachom Hrvatska.


Korisnici Telemacha Hrvatska tako imaju pristup više od 70 milijuna pjesama svih žanrova strane i domaće glazbe, tisućama pažljivo odabranih glazbenih playlista te 250 tisuća videosadržaja najviše kvalitete, i to sve bez reklama dostupnih u online i offline verziji. Korisnici mogu pristupiti platformi TIDAL preko širokog spektra uređaja koji uključuje pametne telefone, tablete, računala i SMART TV kao i putem Bluetooth uređaja.

Korisnicima Telemachovih paketa UNLIMITED i UNLIMITED PRO, TIDAL Premium dostupan je za 0 kuna mjesečno, dok je korisnicima paketa START i TOP dostupan po cijeni od 39 kuna mjesečno.

Korisnici mogu odabrati i HiFi članstvo, koje nudi vrhunsku kvalitetu zvuka uz dodatak Master Quality Audio, Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, u paketu START i TOP za 78 kuna mjesečno ili u paketima UNLIMITED i UNLIMITED PRO za 39 kuna mjesečno.

TIDAL nudi i personalizirane glazbene preporuke, ali omogućuje korisnicima i da kreiraju vlastite glazbene ili videoliste. Uz glazbeni sadržaj, korisnici mogu gledati i ekskluzivan videosadržaj i glazbene spotove, ali i izvedbe glazbenih zvijezda uživo, intervjue, podcaste, slušati nove albume te uživati u 'meet & greet' susretima s umjetnicima.

 

O TIDALU:

TIDAL je globalna glazbena platforma i platforma za zabavu koju vode umjetnici, a koja spaja umjetnike i obožavatelje kroz jedinstveni izvorni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna u 61 zemlji, ova streaming usluga u svojem katalogu sadržava više od 70 milijuna pjesama i 250 tisuća visokokvalitetnih videozapisa, uz originalne videoserije, podcaste, tisuće stručno kreiranih playlista za reprodukciju i otkrivanje izvođača putem TIDAL Rising. Uz posvećenost svojih vlasnika da stvore održiviji model za glazbenu industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi verziji ¬– što uključuje snimke Master Quality Authenticated (MQA), snimke Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos Music.

Za više informacija posjetite https://tidal.com