Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve im kupuje

Majka koja djeci ne zna reći 'ne', evo zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna britanska majka jednostavno ne zna reći 'ne' svojim kćerima. Toga je svjesna, ali kaže da ima dobar razlog - kćerima to jača samopouzdanje.

Lauren Walsh (15) jedna je od dvije kćeri majke Jackie iz Morecambea u Lancashireu i troši više od 600 funti mjesečno (oko 5.500 kuna) na odjeću i cipele. Ima sestru Rachel koja je također u dućanima sklona ostaviti veću svotu novca, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Sve to plaća njezina majka Jackie, po zanimaju njegovateljica koja radi za 6,81 funtu po satu (oko 60 kuna) te još dva posla ne bi li pokrila troškove svoje kćeri.

'Slaba sam na svoje cure. Znam da jesam, čak mi prijatelji to govore. Ali, jednostavno im ne mogu reći: ne', kaže Jackie. Sada traži i četvrti posao kako bi mogla još više udovoljiti kćerima.

Moderna obitelj: Djeci ne govori 'ne', sama odlučuju o svemu, čak i psuju majku!

'Ako imam novac, potrošit ću ga', filozofija je kojom se navodi ova majka.

Tinejdžerica Lauren i sama priznaje da je razmažena. 'Mislim da bi me moji prijatelji opisali kao razmaženu, a ja bi se složila s njima', kaže kroz smijeh.

Dodaje da ipak osjeća grižnju savjest. 'Osjećam se pomalo krivom, jer znam da je to uzalud potrošen novac', rekla je Lauren. Ali, kad god majku traži da joj nešto kupi, to i dobije.

Iako Lauren također radi kako bi imala više novca, u tome joj pomaže njezina majka. Lauren, naime, raznosi novine na 20-ak adresa.

'Ja joj pomognem s pola, možda dostavim 10 novina. Laurin dostavi 14, pa onda ona dobije sav novac. Ja ne dobijem ništa', kaže Jackie.

Kao razlog zbog kojih kćerima ne govori 'ne', Jackie navodi samopouzdanje. Ona smatra kako njezinim kćerima lijepe stvari koje kupuju, podižu samopouzdanje te je stoga dobro da ih imaju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene