Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na božićnom sajmu

Božićno drvce ubilo ženu

Božićno drvce
Božićno drvce Foto: Getty Images
Veliko božićno drvce palo je na troje ljudi, od kojih je jedna osoba preminula u bolnici.

Posjet božićnom sajmu kobno je završio za 63-godišnju ženu u Belgiji. Na nju je u četvrtak palo 20 metara visoko božićno drvce i ubilo je, izvijestili su lokalni mediji.

Pročitajte i ovo David Kozak masakr u Pragu Davida sumnjiče da je prije masakra ubio oca i bebu u kolicima, objavio je jezive poruke: "Uvijek sam želio ubijati, Alina mi je puno pomogla"

Ogromno stablo na božićnom sajmu u gradu Oudenaardeu, 50-ak kilometara zapadno od Bruxellesa, nije izdržalo snažan nalet vjetra u četvrtak navečer, izvijestila je belgijska novinska agencija Belga.

Božićno drvce Božićni sajam Oudenaarde (Foto: Facebook/Marnic De Meulemeester)

Božićno drvce je palo na troje ljudi, od kojih je jedna osoba nedugo zatim preminula u bolnici od zadobivenih teških ozljeda. Ne zna se je li ogromno, svečano okićeno božićno drvce bilo loše osigurano.

Pročitajte i ovo Advent u New Yorku Advent Običaji se razlikuju diljem svijeta, ali atmosfera koju donosi najradosniji blagdan posvuda je ista

Pročitajte i ovo Provjereno: Marinela Janković - 1 Provjereno donosi Od otpisane do borkinje: Marinela samostalno jede, a uspjela je i progovoriti, ona je čudo - "Od sreće sam zaplakala kad sam joj čula glas"

Videozapisi su pokazali kako se stablo dramatično njiše na vjetru prije nego što je palo. Lokalni mediji citirali su gradonačelnika Oudenaardea Marnica De Meulemeestera koji je rekao da su obilne kiše i snažni vjetrovi srušili drvo.

Mjesto nesreće je ograđeno, a u tijeku je očevid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene