Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuća užasa

Susjedi se u više navrata žalili na smrad koji se širi iz kuće: Policija upala u kuću, šokirali se prizorom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena u Australiji godinama je živjela pored preminulog brata. Susjedi su se u više navrata žalili na smrad koji se širi iz kuće, no nitko nije bio svjestan užasa koji se ondje stvarno odvijao.

Stanovnici elitnog dijela Sydneyja nisu bili svjesni horora koji se odvija u njihovom susjedstvu sve dok policija nije upala u kuću Marie u sedamdesetim godinama. Riječ je o ženi s mentalnim problemima koja je živjela u neurednom stanu prepunom razbacanog trulog smeća i štakora.

Izvana, kuća se činila sasvim normalna i dobro održavana, a u susjedstvu Marie je bio glas da je zaluđena čistoćom. Susjedi si nju i njezina brata opisali kao prijateljski nastrojene, ali pomalo čudne izopćenike u bogatom naselju.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

No, susjede i policiju najviše je šokirao pronalazak tijela preminulog brata Marie koji je nestao još 2018. godine, prenosi Daily Mail.

Mještani tvrde kako nisu bili svjesni užasnih uvjeta u kojima Marie i njezin brat žive možda već pet godina. Susjedi su se godinama žalili lokalnim vlastima na smrad koji se širio okolicom kuće, ali nitko godinama ništa nije poduzimao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke"

"Kako netko može pet godina živjeti s lešom, a da nitko to ne otkrije? Živjeli smo pokraj kuće užasa. Stalno se osjetio smrad, ali smo mislili da je to od smeća. Rolete su uvijek bile spuštene. Nadstrešnica je bila puna smeća. Štakore ste mogli vidjeti posvuda. Bilo je odvratno", izjavila je susjeda Nicole Stratton.

Policija je sasvim slučajno nabasala na raspadajuće tijelo brata 29. prosinca 2022. godine. Izašli su na intervenciju zbog toga što njega nitko nije vidio četiri godina, a tijekom potrage su pronašli njegovo tijelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na terasi kafića VIDEO Opušteno u Slavonskom Brodu: Snimljen kako u javnosti "vuče lajne" pa priveden

Marie je puštena na slobodu bez podignute optužnice, a mrtvozornik i dalje istražuje uzroke smrti muškarca. Kuća je sada napuštena već više od godinu dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene