Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dynamic Manta 24

U susjedstvo stiglo naoružanje sedam NATO članica: "Lovimo podmornice..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Članice NATO-a testiraju svoje sposobnosti u blizini sicilijanske obale. Sedam država sudjeluje u godišnjoj vježbi osmišljenoj za jačanje NATO-ovih sposobnosti podvodne prijetnje.

Sedam podmornica iz Grčke, Francuske, Italije, Španjolske, Turske i SAD-a sudjeluje u NATO-ovoj godišnjoj vježbi u Sredozemnom moru pod nazivom Dynamic Manta 24.

Članice NATO-a uputile su svoje podmornice u mora u okolici talijanse Sicilije. Cilj vježbe je potaknuti podmorničko i protupodmorničko ratovanje (ASW) i poboljšati odgovor NATO-a na podvodne podvodne prijetnje.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

"Lovimo podmornice s mora, pod morem i iz zraka dok se pripremamo za Dynamic Mantu. Najveća i najsloženija ASW vježba na Mediteranu", napisali su na X profilu NATO-a.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene