Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ovo nije vježba!'

Zbog prijetnje bombama naređena evakuacija sveučilišta Princeton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba zaprijetila je bombaškim napadom na više objekata u sklopu sveučilišta Princeton u američkoj saveznoj državi New Jersey. Odmah je naređena evakuacija svih studenata i kompletnog osoblja.

Studentima i zaposlenicima sveučilišta Princeton u američkoj saveznoj državi New Jersey danas je naređena evakuacija.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

'Ovo nije vježba. Dobili smo prijetnju bombom koja se odnosi na više fakultetskih zgrada. Molimo vas odmah evakuirate kampus i sve urede osim ako vam ne bude rečeno drugačije', objavilo je sveučilište na svom Twitter profilu.

>> Uzbuna u Newtownu: Zbog prijetnje nakratko zaključali sve škole

Detaljnije informacije o prijetnji nisu objavljene, no policija i timovi pirotehničara više su sati pretraživali objekte na kampusu. U poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu objavljeno je kako je pretraga okončana te da nikakav sumnjiv predmet ili naprava nisu pronađeni.

Jučer su, inače, zbog prijetnje nakratko bile zaključane sve srednje i osnovne škole u gradiću Newtownu u saveznoj državi Connecticut, koji je prošle godine bio poprištem nezapamćenog masakra u kojem je ubijeno više od 20 ljudi, uglavnom učenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene