Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oluja poharala Srbiju

VIDEO Zastrašujući video: Vjetar odnio krov s kuće i rušio stupove - "Ne izlazite i ne puštajte djecu van"

Screenshot
Screenshot Foto: Instagram/192.rs
Olujni vjetar napravio je kaos u Srbiji. Drveće je padalo po cestama, pala je jaka kiša, a vjetar je nosio sve pred sobom. U selu Pivnica vjetar je odnio krov kuće.

Snažno nevrijeme zahvatilo je u nedjelju Vojvodinu, a od jačine vjetra u selu Pivnice kod Bačke Palanke na jednoj je kući srušen krov.

Video na kojem je zabilježno kako vjetar odnosi krov pojavio se na društvenim mrežama, a iz mjesnog odbora sela apelirali su na mještane da ne izlaze na ulicu i ne puštaju djecu van.

 Nevrijeme je uzrokovalo veliku materijalnu štetu, a vjetar je na ceste rušio stabla, ali i električne stupove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Od 11 do 15 godina Djeca u divljačkom pohodu pilama, sjekirama i maljevima devastirala kuću: Iščupali slavine, crtali grafite, palili, razbijali...

"Mjesna zajednica Pivnice apelira na građane da ne izlaze na ulicu i da ne puštaju djecu van. Vjetar je porušio bandere pod naponom", piše Nova.rs.

 

 

Prvi grad u Srbiji na udaru jakog vjetra u nedjelju u prijepodnevnim satima je bio Čačak. Vjetar je ljuljao građevinske kranove u centru grada, nekoliko stabala iščupao je s korijenjem. Blokiran je i autoput Subotica - Novi Sad kod Zmajeva jer je na njega palo drvao, a jak vjetar i kiša zahvatili su i Beograd.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene