Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 20 minuta izazvali 4 nesreće

Zagrepčani u Novom Sadu: 'Je...m ti ovu zaostalu Srbiju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Zagreba u samo dvadeset minuta izazvao 4 prometne nesreće u kojima su oštećena četiri automobila.

Zagrepčani Mihael K (24) i Ivana J.(26), privedeni su u Novom Sadu, kako to izvještava nekoliko srbijanskih medija, a prenosi Slobodna Dalmacija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Zbog sumnje da su zajedno sa sugrađaninom Mladenom K. (32), vozačem osobnog automobila dubrovačkih registracija, u razmaku od dvadesetak minuta izazvali četiri prometne nesreće preivedeni su u Novom Sadu. U nesrećama su oštećena četiri automobila.

Makarska: Mladić (23) pao s trećeg kata prilikom otvaranja prozora

Niti u jednom slučaju, oni nisu pričekali policiju na mjestu događaja, već su se udaljili. Policija ih je uspjela identificirati te ih je privela, a prema izvorima srbijanskih medija navodno su se svo troje nepristojno ponašali i vrijeđali policiju prigodom legitimiranja. Navodno su galamili i vikali 'Je...m ti ovu zaostalu Srbiju, je...m ti sve zaostale Srbe'.

Alkotestom je utvrđeno da je Ivana J. imala 1,04 promila alkohola u krvi, Mihael K. je imao 0,78 promila, dok je Mladen K. odbio testiranje. Osim prekršajne prijave, vozaču Mladenu K. slijedi i kazna zbog oštećenja četiri vozila, kao i zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Motorna pila mu se zabila u vrat, preživio i potpuno će se oporaviti

Ivani i Mihaelu sudac je izrekao novčanu kaznu pa je djevojka kažnjena s 10.000 dinara (nešto manje od 100 eura), a Mihael sa 18.000 dinara (oko 160 eura). Mladen K. je kažnjen sa 300.000 dinara (blizu tri tisuće eura) ili 90 dana zatvora, jednom godinom zabrana ulaska u Srbiju i jednom godinom zabrane upravljanja vozilom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene