Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan ishod

VIDEO Motorna pila mu se zabila u vrat, preživio i potpuno će se oporaviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drvosječa iz okolice Pittsburgha prilikom rezanja stabla motornom pilom zadobio je teške ozljede tijela, nakon što mu je pokretni dio tog alata u nesreći zarezao rame i vrat.

James Valentine (21) bio je dio tima drvosječa koji su obrezivali drva, kad mu je jednom trenutku motorna pila trznula unazad te ga posjekla po vratu i rameu. Da stvar bude groznija, mladiću se to dogodilo dok je bio na drvetu, tako da su ga kolege prvo morale spašavati s visine, prenosi Sky News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stravičan zločin Izbola muža na spavanju pa ga razrezala motornom pilom: Zločinu navodno svjedočilo dijete Slika nije dostupna odrezao joj dva prsta Stravičan pokušaj ubojstva: Nasrnuo na ženu motornom pilom, spasio je sin koji je čuo da vrišti

Djelatnici hitne pomoći odstranili su motornu pilu, no lanac su ostavili u nesretnom Valentineu, kako bi se spriječio prekomjeran gubitak krvi, rekla je Christine Toevs, kirurginja koja je vodila operativni zahvat na njemu.

Čudom preživio: Motorna pila mu se zabila u trbuh!

"Bio je jako uznemiren, no nije mu prijetila trenutna smrt. Nije gubio kontrolu, nije nekontrolirano plakao i bio je miran koliko je to mogao biti", istaknula je Toevs iz opće bolnice Allegheny u Pittsburghu.

Prilikom prijema u bolnicu, Valentine je još bio pri svijesti i mogao je govoriti, no više od svojeg imena nije govorio. Na svu sreću, lanac motorne pile promašio je glavnu vratnu arteriju te je većina štete nanesena njegovom ramenom mišiću.

Očekuje se kako će se u potpunosti ioporaviti, a trebat će nekoliko tjedana da mu rane u potpunosti zacjele.

Vlasnik tvrtke Adler Tree Service, za koju Valentine radi, nazvao je akciju spašavanja čudesnom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene