Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

BURNO BOŽIĆNO JUTRO

Policija objavila detalje provale u Windsor dok su u dvorcu bili kraljica, Charles i Camilla: Uhićeni mušarac imao samostrel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac naoružan samostrelom koji je uhićen nakon pokušaja provale u dvorac Windsor, gdje je kraljica Elizabeta slavila Božić, zadržan je prema Zakonu o mentalnom zdravlju, objavila je u nedjelju londonska policija.

Policija je priopćila da je 19-godišnjak iz Southamptona u južnoj Engleskoj zaustavljen nekoliko trenutaka nakon što je ušao na imanje dvorca na božićno jutro i da nije provalio ni u jednu zgradu.

"Muškarac je priveden i podvrgnut je procjeni mentalnog zdravlja, a nakon toga je zadržan na psihijatriji prema Zakonu o mentalnom zdravlju i ostaje pod skrbi medicinskih djelatnika", priopćila je policija.

Dodala je da je kod 19-godišnjaka pronađen samostrel. Kraljica Elizabeta, koja je veći dio pandemije covida provela u dvorcu Windsor, tamo provodi božićne blagdane sa svojim sinom, princom Charlesom, njegovom suprugom Camillom i drugim članovima obitelji.

Pročitajte i ovo Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) prvi Božić bez Philipa Kraljica Elizabeta otvorila dušu pred cijelom nacijom i prisjetila se voljenog supruga: "Sada razumijem da Božić može biti jako težak"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BURNO BOŽIĆNO JUTRO Naoružani muškarac provalio u Windsor: U dvorcu su za to vrijeme bili kraljica, Charles i Camilla

Uhićeni tinejdžer koristio se ljestvama od užadi kako bi se prepeo na metalnu ogradu, navodi Mail on Sunday.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene