Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad dosadno

VIDEO Vučićev show! Usred prijenosa uživo primio dramatičnu vijest: "Ovo je jako važno"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je da neće prihvatiti "ni formalno ni neformalno priznanje Kosova i ulazak u UN". Dok je objašnjavao svoja razmišljanja i razloge, u studio je ušao "neočekivani" gost.

Tijekom velikog televizijskog intervjua na nacionalnoj televiziji RTS u utorak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objašnjavao je svoje stajalište o Kosovu, a razgovor je u jednom trenutku prekinuo čovjek iz njegove pratnje, koji mu je donio nekakav papir i pokazao ekran mobitela.

Sve je prošlo uz dozu dramatike, a nakon što je voditelj pitao Vučića je li to nešto važno, Vučić je dogovorio: "Da, jako je važno."

Pročitajte i ovo Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić KURTI I VUČIĆ Što je dogovoreno za Kosovo? Prvi put objavljen tekst EU-a o prijedlogu sporazuma sa Srbijom

Poruka se, kako je rekao, odnosila na potvrdu presude bivšem srpskom ministru u Vladi Kosova Ivanu Todosijeviću, koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog poticanja na nacionalnu, rasnu, etničku i vjersku netrpeljivosti jer je rekao kako je nazivanje operacije Račak 1999. masakrom izmišljotina "albanskih terorista".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Uzmi ili ostavi Vučić oštro: "Dok sam ja predsjednik, neću prihvatiti ni formalno ni neformalno priznanje Kosova i ulazak u UN. A poslije mene vidite što ćete"

Vučićevu reakciju pogledajte nakon 18. minute videa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene