Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djelić sekunde

VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/TikTok/tao7570
Dok se spuštao stazom i snimao svoj doživljaj skijanja, Feng je zamalo naletio na medvjeda koji je pretrčavao stazu prepunu skijaša.

Nevjerojatan prizor doživjeli su skijaši u američkom skijalištu Heavenly Mountain Resort. Naime, dok se korisnik TikToka po imenu Feng spuštao niz stazu i snimao užitak skijanja, odjednom je ispred njega protrčao medvjed. 

Pročitajte i ovo Otok Kauai na Havajima Što to on gradi? Golemi tajni građevinski projekt iza zida: "Ima podzemno sklonište i otvor za bijeg! Ovakvo nešto radi samo vojska"

"Zamalo sam naletio na medvjeda. Nisam znao da je to medvjed dok se nisam previše približio," napisao je Feng uz video, a televiziji KTLA rekao je da je medvjed pretrčao stazu svojoj majci.

@tao7570 Almost hit a bear skiing down ridgerun Heavenly. Didn't realize it was a bear until it was too close #Tahoe #LakeTahoe #tahoelife #travel #heavenly #ski #bear #wildanimals ♬ original sound - Tao

Na snimci se vidi da je medvjed najprije nakratko zastao, a zatim pretrčao stazu punu skijaša na drugu stranu prema šumi. Srećom, nitko od skijaša nije naletio na životinju.

Jedan od korisnika društvene mreže pitao je autora videa kako to da su svi skijaši samo prolazili pored medvjeda. Feng je odgovorio da se bojao da će ga medvjed napasti ako se zaustavi.

Pročitajte i ovo Boris Pistorius Sigurnost na kontinentu Zlosutno upozorenje velike sile: "Europa se mora naoružati zbog novih prijetnji"

Pročitajte i ovo Srdele u ribarnici - 3 Stižu inspekcije Zbog novih pravila Hrvatska ostaje bez morskog pršuta? "Umrijet će jedna tradicija. Nevjerojatno. Najlakše je uništiti"

"Samo sam mislio da je najbolje da brzo prođem, kladim se da je i medvjed tako mislio, a oboje smo podcijenili brzinu onog drugog", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene