Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Gorila pobjegla iz nastambe, napala ženu i poharala kafić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
11- godišnji mužjak gorile, koji je u petak pobjegao iz svoje nastambe, napao jednu osobu, poharao obližnji kafić te posijao pravu paniku među zaposlenicima i posjetiteljima rotterdamskog ZOO-a, uspješno je uhvaćen.

Žena koju je pretukao ljutiti Bokito završila je u bolnici s ozljedama koje su ipak okarakterizirane kao lakše.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti"

Druga se žena također ozlijedila kad je pala u metežu koji je izazvala odbjegla gorila. Lakše je ozlijeđen i jedan invalid koji se u svojim kolicima zatekao na mjestu događaja.  

Zaposlenici ZOO-a su, pak, primili liječničku pomoć zbog šoka koji su doživjeli kada je taj pripadnik ugrožene životinjske vrste naglo napustio nastambu i počeo se približavati ljudima. 

Bokito je naprosto preskočio jarak koji okružuje njegovu nastambu, napao nesretnu ženu i zaputio se prema obližnjem kafiću, otvorenom u sklopu ZOO-a, gdje je počinio materijalnu štetu. 

Odgovorni u vrtu kažu kako se Bokito vjerojatno u jednom trenutku osjetio ugroženim te je odlučio braniti svoje ženke i dvije mlade gorile u grupi.

Zaposlenici kažu kako je Bokito zapravo u pubertetu, što bi također moglo biti objašnjenje za njegovu naglu promjenu raspoloženja te nepredvidljivu i nasilnu reakciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene