Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno otkiće

Užas u susjedstvu: Uhićen otac, sumnja se da je podvodio maloljetne kćeri i snimao ih s drugim muškarcima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac iz Kruševca i njegova partnerica uhićeni su zbog sumnje da su njegove maloljetne kćeri iz prethodnih brakova tjerali na prostituciju.

Srpska policija uhitila je muškarca i njegovu partnericu za koje sumnjaju da su podvodili njegove maloljetne kćeri iz prethodnih brakova. Slučaj je u fazi prikupljanja dokaza, a provjerava se da li je dvojac počinio kaznena djela nedozvoljenih spolnih radnji, distribucije pornografskog materijala ili seksualne eksploatacije.

Pročitajte i ovo Kirilo Budanov Kirilo Budanov Šef ukrajinske obavještajne službe Putinu poslao upozorenje: "To je tek početak"

Pročitajte i ovo Ilustracija Mračno doba Italija odbija Argentini izručiti svećenika optuženog za ubojstvo i mučenje: Pobjegao je i nastavio život

Policija istražuje partnere čiji su identiteti poznati Novostima, piše Nova.rs.

"Optužbe su užasne i još uvijek nisu do kraja definirane", kaže sugovornik Novosti blizak istrazi.

"Da stvar bude još strašnija, riječ je o kćerima uhićenog. Osim što se provjerava da li je neku od njih podvodio, treba utvrditi i da li ih je možda i snimao dok su navodno bile s muškarcima i te snimke distribuirao. Zasad se intenzivno ispituju sve okolnosti počinjenja više navodnih kaznenih djela", navodi.

Kako se doznaje, postupak je pokrenut kada se jedna od djevojaka povjerila majci, bivšoj supruzi osumnjičenoga. Ona je, nakon što joj je kćer ispričala što se dogodilo, cijeli slučaj prijavila policiji. Potom se javila i kćer osumnjičenog iz drugog braka, odnosno polusestra oštećene.

Pročitajte i ovo Ilustracija u južnom Tirolu Užas na odmoru! Djevojčica otišla u šetnju pa za njom pokrenuta potraga, pas pronašao tijelo

Policija u međuvremenu počela provjeravati autentičnost svih iskaza, ispituju se svjedoci, a radit će se i dodatna vještačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se provjeravati i mobiteli, kao i svaka komunikacija na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene