Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulovili je

Kako je kutija Mentos bombona razotkrila prljave poslove policajke? Završila je iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićena je policajka koja je dilala drogu tijekom obavljanja dužnosti. Prodavala je kilogramske količine, a sve je išlo "glatko" dok ih nije ponudila policijskom doušniku.

Službenica njujorške policije koja se javno hvalila koliko voli svoj posao uhićena je ovaj tjedan zbog navodnog dilanja velikih količina narkotika, uključujući fentanil i heroin.

Grace Rose Baez uhićena je zajedno s Cesarom Martinezom i optužena za zavjeru za distribuciju narkotika i to tijekom obavljanja dužnosti, rekao je američki državni odvjetnik južnog okruga New Yorka Damian Williams.

Pročitajte i ovo Sarajevo: Skup potpore Palestincima "Prava strana povijesti" FOTO Sarajevo stalo uz Palestince: "Mi najbolje znamo kako je to nemati vode, hrane i kada djeca ginu"

Dvojac je navodno pokušao prodati narkotike saveznom doušniku između 9. i 29. listopada, rekli su dužnosnici. Baez je dala doušniku uzorak fentanila "vrhunske kvalitete" u spremniku Mentos bombona u utorak, rekli su dužnosnici. Zatim je rekla doušniku da im može prodati kilogram heroina za 25.000 dolara i 800 grama fentanila, a o cijeni će se kasnije pregovarati na temelju čistoće droge, prenosi New York Post.

Radila je u ustanovi NYPD-a dok je dogovarala sastanke i pregovarala o cijenama za prodaju kilogramskih količina narkotika, naveli su federalci.

Pročitajte i ovo Gaza RAT NA BLISKOM ISTOKU FOTO/VIDEO Netanyahu poslao upozorenje Hezbolahu: "To bi bila najveća pogreška u njihovim životima"

Baez se u četvrtak susrela s kriminalističkim doušnikom u Yonkersu i predala mu pakete koji su sadržavali sumnjive narkotike, uključujući kilogram i 400 grama heroina i 640 grama fentanila s oznakom 640 Manzana. Isti dan je uhićena.

Nakon što su uhitili Baez, policajci su otišli u kuću Yonkers koju je dijelila s Martinezom gdje su pronašli paket sa sumnjivim narkoticima koji je otuđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene