Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Očeva osveta

'Ubio sam silovatelja svoje kćeri, a genitalije mu spalio ugrijanim kliještima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ubio muškarca koji je upropastio život njegove kćeri, otac se predao policiji.

Otac iz Indije (36) mučio je i ubio navodnog silovatelja svoje 14 godina stare kćeri koja je tijekom brutalnog zločina ostala i trudna.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti" Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Namamio je osumnjičnoga u svoj dom u Delhiju, skuhao mu večeru i podvalio tabletu za spavanje, te ga zatim ubio.

'U početku ga nisam htio ubiti pa sam ga zamolio da tiho napusti moj dom. Međutim, vrijeđao me. Postao sam jako, jako ljut i izgubio kontrolu', ispričao je Indijac za Daily Mail.

'Omotao sam mu ručnik oko vrata, vezao mu ruke i odvukao ga na pod. Upalio sam plin na koji sam stavio željezna kliješta i jako ih zagrijao', iznio je detalje.

FOTO Tinejdžeri joj prijetili silovanjem, evo njezine osvete!

Mislio je da je mrtav, ali još uvijek je disao pa ga je jednom rukom davio, a drugom prislonio vruća kliješta na njegove genitalije.

'Toliko glasno je vrištao da sam stavio dio ručnika u njegova usta kako bi utišao buku', kaže otac.

'Spalio sam mu genitalije i drugi put. Njegovo tijelo se izvrtalo, a ja sam bio toliko bijesan da sam ga spalio i treći put. Nakon nekog vremena prestao je disati i srušio se na tlo', opisao je otac posljednje trenutke navodnog silovatelja.

Otac šestero djece iz regije Khajuri Khas tvrdi da je muškarca ubio kako bi se osvetio za ono što je napravio njegovoj kćeri čije je djetinjstvo upropastio.

Predao se policiji

Nakon ubojstva se predao policiji koja ga je uhitila i kaznila za ubojstvo za koje prema indijskim zakonima može dobiti najviše 25 godina zatvora.

'Nije mi bilo lako nakon toga', poručio je iz zatvorske ćelije otac koji se vlastima predao čim je shvatio što je napravio. Ipak, za muškarca kojeg je ubio tvrdi da je bio mrlja u društvu i stalna prijetnja ženama.

Inače, ubijeni je bio podstanar kod oca silovane djevojčice, a navodno ju je napao kada je jednom prilikom ostala sama kod kuće. Zaprijetio joj je ubojstvom ako ikome kaže za silovanje.

Kontroverzan dokumentarac izazvao brojna zgražanja: 'Ja sam pedofil. Molim vas, pomozite mi.'

Međutim, kada su se pojavile jutarnje mučnine sve je priznala ocu koji je dva tjedna čuvao tajnu, bojeći se da će objava naštetiti časti njegove kćeri i obitelji.

'Informaciju nisam podijelio čak ni s roditeljima i bratom koji žive sa mnom. Priznao sam samo svojoj ženi i rekao joj da ne govori nikome jer bi to obitelj stavilo na loš glas i otežalo udaju moje kćeri', rekao je i prisjetio da se nakon svega njegova kći promijenila.

'Prestala se smijati, normalno jesti, izlaziti s prijateljima. A on (silovatelj) je nastavio sa svojim normalnim životom i nije imao grižnju savjesti', kaže.

'Možete li zamisliti da je taj čovjek otac dvije oženjene kćeri, a opet se usudio ovo napraviti mojoj mladoj, nevinoj kćeri', zapitao se na kraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene