Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIREKTNI SUDAR

Teška nesreća blizu Sarajeva: Dvije žene i dijete poginuli u sudaru s kamionom miješalicom

U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 1
U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 1 D.?./Klix.ba
Aktualno Galerija U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 4 U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 4 Foto: D.?./Klix.ba U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 4 U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 4 Foto: D.?./Klix.ba U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 3 U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 3 Foto: D.?./Klix.ba U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 2 U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 2 Foto: D.?./Klix.ba +0 U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 1 Galerija 1/5 >>
Prema neslužbenim informacijama, auto se sudario s kamionom "mješalicom" i u nesreći je potpuno uništen. Vozaču kamiona pružena je liječnička pomoć. Troje ljudi je poginulo.

U teškoj prometnoj nesreći nedaleko od Sarajeva poginule su dvije žene i dijete, javlja Klix.ba.

Kako spomenuti portal neslužbeno doznaje, kamion "miješalica" direktno se sudario s osobnim automobilom pri čemu je auto gotovo u potpunosti uništen. Vozaču kamiona pružena je liječnička pomoć. Kako piše Avaz.ba, poginula je beba od četiri mjeseca.

Lokalni mediji prenose da su u poginule beba, njezina majka i baka. Nesreća se dogodila kada se kamion izravno sudario s putničkim automobilom Peugeot 308.

Policija je dojavu o nesreći dobila oko 13:25. 

Promet je zbog nesreće preusmjeren. Umjesto cestom M-17 Hadžići - Pazarić, vozači se upućuju preko Gradca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene