Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pirotehničari utvrdili

U sumnjivim torbama nije bilo eksploziva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za eksplozivnim napravama u dvije sumnjive putne torbe nađene u bostonskoj zračnoj luci Logan International završena je bez pronalaska opasnog materijala.

Glasnogovornik zračne luke Phil Orlandella je rekao da je tijekom rutinske pretrage paketa u zgradi Delta Cargo policijski pas reagirao na miris dviju torbi adresiranih za Nigeriju, pa je Uprava za sigurnost prijevoza (TSA) naredila evakuaciju zgrade.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna Mjere predostrožnosti Amsterdam: Zračna luka evakuirana zbog bombe iz II. svjetskog rata

>> Evakuiran dio bostonske zračne luke radi sumnjivih torbi

Policijski pirotehničari su dva i pol sata kasnije utvrdili da je u torbama posteljina, pa je oglašen završetak uzbune i evakuacije, rekao je glasnogovornik. Nije bilo odmah jasno zašto je policijski pas reagirao na posteljinu. Orlandella je rekao da zračni promet na Loganu nije bio poremećen tijekom provedbe mjera sigurnosti.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene