Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNA ZA ZLOČIN

Talibani i okrutna "pravda": Tijela trojice kriminalaca objesili na bagerima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talibani nastavljaju sa svojim oštrim mjerama u borbi protiv kriminala. Objesili su leševe kriminalaca na trgu da bi svima pokazali što ih čeka ako pokušaju prkositi zakonu.

Tijela trojice kriminalaca obješena su na jednom trgu u Afganistanu, na bagerima. Talibani su prethodno najavili da će javno vješati tijela ljudi koji počine neko kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Još jedno ograničenje Bizarna odluka talibana, zatvaraju frizerske i kozmetičke salone u Afganistanu: "Prava žena poštuju se u skladu s islamskim zakonom i običajima" Kabul Podaci UN-a Više od 1000 afganistanskih civila ubijeno u eksplozijama i nasilju od 2021.

Krajem rujna su već objesili tijela četvorice muškaraca koji su navodno ubijeni u izravnim sukobima s talibanskim borcima nakon što su oteli trgovca i njegova sina.

Novi slučaj javnog vješanja tijela muškaraca također je "opravdan". Kako je rekao zamjenik guvernera Mawlawi Shir Ahmad Muhajir ti su muškarci ubijeni kada su provalili u kuću jednog stanovnika, piše DailyMail.

Na fotografijama se vide tijela muškaraca koja vise s dva bagera, a okupljeni građani fotografiraju prizor.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene