Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nesreće nije poznat

VIDEO Sudar vlakova u Indoneziji: Ima mrtvih i ranjenih, spasioci tragaju za preživjelima

Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji
Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Afp
Aktualno Galerija Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Foto: Afp Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Foto: Afp Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Foto: Afp +0 Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Galerija 1/4 >>
Spasioci u Indoneziji pokušavaju izvući osobe zarobljene između željezničkih vagona nakon sudara prigradskih vlakova u kojemu su poginule najmanje tri osobe.

Najmanje su tri osobe poginule, a 28 ih je ozlijeđeno u sudaru prigradskih vlakova u pokrajini Zapadnoj Javi.

Neki vagoni u potpunosti su iskliznuli iz tračnica.

Kola hitne pomoći odvezla su 28 ozlijeđenih u bolnicu, rekla je policija, nakon sudara u 6:03 ujutro po lokalnom vremenu u blizini glavnog grada provincije Bandung.

Pročitajte i ovo Požar u Dubrovniku Sanacija požarišta FOTO U požaru u Dubrovniku preminuo 66-godišnjak: Detalji tragedije se istražuju

"Troje poginulih su putnici", rekao je Ibrahim Tompo, regionalni glasnogovornik policije Zapadne Jave, dodajući da je ukupno 478 putnika bilo u vlakovima.

Uzrok nesreće još nije poznat, ali željeznički operator PT KAI i pokrajinska vlada rekli su da će sve istražiti, zajedno s dužnosnicima za sigurnost prometa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene